8.8.2023

WELLBIT TÄYTTI NELJÄ VUOTTA - AJATUKSIA KASVUSTA JA KEHITTYMISESTÄ

Wellbit juhli juuri 4-vuotissyntymäpäiviään!

4-vuotiaat kävelevät jo tukevin jaloin, kyselevät, ovat kiinnostuneita kaikesta ja kaikista ja ovat herkeämättä tärkeiden töiden touhuissa. Samalla elämä alkaa saada aidosti suuntaa ja oma tahto kasvaa koko ajan. Näin on käynyt Wellbitillekin ja me kaikki wellbittiläiset olemme ylpeitä siitä! 

Taistelemme tehokkaamman työn puolesta. Se ei onnistu ilman jokaisen työntekijän vahvuuksien hyödyntämistä. Uskomme, että vahvuuksien hyödyntämisen kautta syntyy onnistumisia ja edelleen työssä viihtymistä, joka on edelleen Wellbitin onnistumisen edellytys. Nyt haluamme ottaa seuraavan askeleen, selkeyttää entisestään missä ja miten voimme teitä, asiakkaitamme, auttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Jotta onnistumme tavoitteessamme, selkeytimme roolejamme.  

Erkki-Jussi toimii yhä toimitusjohtajana tuttuun tapaan. Jatkossa Erkki-Jussi käyttää aikaa entistäkin enemmän asiakkaiden kuuntelemiseen herkällä korvalla ja Wellbitin palveluvalikoiman kehittämiseen yhdessä erinomaisten kumppaniemme kanssa. Asiakkaana voit luottaa siihen, että olet mukana kehittyvässä kokonaisuudessa, jossa ajan ilmiöitä ja uuden teknologian tarjoamia mahdollisuuksia hyödynnetään sinun liiketoimintasi parhaaksi.  

Vaimoni Iina tulee toimialan ulkopuolelta ja ottaa liiketoimintajohtajana kokonaisvastuun Wellbitin liiketoiminnasta sekä  palveluiden myynnistä ja tuottamisesta. Iinalla on pitkä historia myynnin johtamisessa, palveluiden tuottamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Iina on kehittänyt itseään määrätietoisesti koko työuransa ajan ja viimeisimpänä on tuore eMBA-tutkinto Jyväskylän yliopistosta. Tutkinnon pääpaino oli strategisessa johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Olen useiden vuosien ajan seurannut sivusta "salaa" vaimoni Iinan tekemistä ja tuntenut monia erilaisia tunteita kateellisuudesta ylpeyden kautta ihailuun. Iina on paras ihmisten johtaja, jonka olen tavannut. Samalla hänellä on erinomainen kyky selkiyttää vaikeita kokonaisuuksia ja saada ihmiset sitoutumaan niihin. Toivotan Iinan todella lämpimästi mukaan Wellbit-perheeseen. Olemme onnekkaita saadessamme sinut.  

Benjamilla on erittäin pitkä historia tulostus- ja tuotantotulostuspalveluiden parissa. Emme halua hukata Benin laajaa ja pitkää kokemusta, joten hän tulee panostamaan entistä enemmän näihin osa-alueisiin ja toimii tulostus- ja tuotantotulostuspalveluiden johtajana. Uskon siihen, että ihmisten vahvuuksien hyödyntäminen on paras tapa kehittää organisaation kokonaisosaamista ja toimintakykyä. Beni tuo tähän osa-alueeseen yli 20-vuotisen osaamisensa teidän hyödyksenne.  
 
Neljäs osakkaamme Joni jatkaa kokonaisvaltaisten myyntitehtävien parissa ja toimii jatkossakin Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen talousalueiden aluejohtajana.  

Olemme ilolla ottamassa seuraavia askeliamme tarjotaksemme teille parhaita mahdollisia ratkaisuja työnne tehostamisessa! 
Jos emme kuitenkaan osaa soittaa sinulle juuri tänään tai huomenna, yhteystiedoista löydät jokaisen meistä ;) 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!