Kaikki toimiston tarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”Suosittelen Wellbitiä yhteistyökumppaniksi.”

Kaikki keskitetysti konttoriin

Toimistossa tarvitaan vaikka mitä: tulostuspaperia, kyniä, arkistokaappeja, värikasetteja, kahvia, keksejä, wc- ja käsipapereita, työvaatteita, liikelahjoja, ergonomiatuotteita, hygieniatuotteita, ensiapuvälineitä jne. Listaa voisi jatkaa loputtomasti. Näiden tuotteiden hankintaan käytetty aika ei tuota mitään. Niiden varastointikaan ei tuota mitään. Niiden hankintojen hajauttaminenkaan ei tuota mitään muuta kuin valtavan määrän käsiteltäviä laskuja ja raportoinnin mahdottomuuden.

Tarjoamme sinulle käyttöösi erittäin laajan verkkokaupan, josta saat nämä kaikki tuotteet keskitetysti. Yhdestä koontilaskusta näet helposti eriteltyinä kunkin toimipisteen hankinnat. Käyttöoikeuksilla pystyt varmistamaan, ettei kukaan tilaa mitään tarpeetonta; tilattavat tuotteet voi helposti rajata työtehtävien mukaisesti ja tarvittaessa tilauksille voidaan asettaa hyväksyntäkierros.

Mikäli teillä käytetään tiettyjä työvaatteita tai liikelahjoja, voimme ylläpitää teille puskurivarastoa, josta löytyy aina teille brändätyt tuotteet.

Lopeta ajan ja resurssien tuhlaaminen ja ota tämä loistava palvelu käyttöösi.

Ratkaisun avainhyödyt

1

kaikki toimiston tarpeet yhdestä paikasta

2

liikelahjojen ja työvaatteiden varastointipalvelut sisällytettävissä palveluun

3

saatavilla yksi koontilasku toimipisteittäin eroteltuna

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!