Neuvottelu- ja inforatkaisut

Varmista, että niin etänä, kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi. Älykkäät ja korkeatasoiset etäpalaverit tuovat kaikki osallistujat saman pöydän ääreen sijainnista riippumatta. 

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”Wellbitin tapa myydä on poikkeuksellisen asiakaslähtöinen. On rennon mukavaa, mutta silti huomaa olevansa ammattilaisten kanssa tekemisissä”

Säästä ajasta, älä läsnäolosta 

Olemme siirtymässä uuteen normaaliin, jossa kasvotusten tapahtuviin kohtaamisiin ja työmatkoihin suhtaudutaan aiempaa kriittisemmin – miksi tuhlata arvokasta työaikaa siirtymisiin tai saastuttaa luontoa, kun useat kokoukset voidaan toteuttaa etäjärjestelyin?

Korkeatasoiset etäpalaverit, joissa osallistujat ovat aidosti läsnä, ovat yksi parhaimmista tavoista neuvotella, suunnitella ja tiedottaa. Näiden toteuttaminen vaatii älykkäitä neuvottelutilojen laitteistoja sekä esitysalustoja.

Eri puolilla olevat ihmiset voidaan koota tekniikan avulla yhteen, jossa jokainen näkee toisensa ja pystyy havainnoimaan ihmisestä myös kehonkielen. Älykäs kokoustekniikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa muistiinpanoja, esittää ja muokata materiaaleja yhdessä ja lopuksi jakaa kaiken tiedon osallistujille automaattisesti.

Ratkaisun avainhyödyt

1

Tylsistä seinistä, katoista ja lattioista innostaviksi medialähteiksi

2

ei enää Turhaa ja aikaa vievää matkustamista

3

luovat ja rajattomat palaverikokemukset välimatkasta riippumatta

Neuvottelu- ja inforatkaisumme sisältävät nämä osa-alueet

Tiesitkö, että jättiläismäinen näyttö talon seinällä on parhaimmillaan äärimmäisen tuottava mainoskanava ison investoinnin sijaan? Wellbitin kautta saat käyttöösi jopa tuhansien neliömetrien jättinäytöt. Näytöt voidaan asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin, läpinäkyvänä tai vaikkapa jään alle toteutettuna – jättinäyttöjen sijoittelua ja sisältöjä suunnitellessa vain mielikuvitus on rajana! Tarjoamme sinulle parhaan ratkaisun ja avustamme tarvittaessa myös lupahakemuksissa. Toteutamme täysin valmiin ympäristön, joka parhaimmillaan tuottaa yrityksellesi mainostuloja kustannusten sijaan.

Kun haluat jakaa informaatiota tuotantotiloissa, käytävillä, ulkotiloissa tai ikkunoissa vuorokauden ympäri, tarvitset käyttöösi kirkkaat näyttöratkaisut. Älykkäällä ohjauksella varustetut näytöt mahdollistavat personoidun informaation ohjaamisen näyttökohtaisesti. ​Hyvin hallitulla inforatkaisullamme pystyt ohjaamaan jopa tuhansien näyttöjen sisältöjä samanaikaisesti. Ota kaikki irti sähköisistä mahdollisuuksista ja anna meidän auttaa!

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!