Anna meidän hoitaa työasemiesi ylläpito – säästät aikaa ja rahaa

Työasemat, puhelimet ja muut IT-laitteet

Työasemat, puhelimet, tabletit ja niihin liittyvät ohjelmistot ovat jokaisen yrityksen tärkeimpiä työkaluja ja niiden pitää olla aina ajan tasalla sekä toimintakunnossa. 

Kerro meille yrityksenne tarpeistanne, niin hankimme puolestanne kaikki tarvittavat IT-laitteet, kuten työasemat, puhelimet, tabletit, sekä niihin liittyvät ohjelmistot vakioituna ja optimoituna. “Avaimet käteen” toimituksella, tietenkin.

Työasemien ylläpito ja IT-tuki

Tietoturvan merkitys kasvaa jatkuvasti – siinä ei kannata säästää ja luottaa hyvään tuuriin. Työasemien ylläpito ja IT-tuki -palvelumme varmistavat, että digitaalinen toimintaympäristönne on aina toiminnassa sekä tietoturvanne on aina ajan tasalla ja laitekannan hallinnointi on hoidettu puolestanne. Yrityksesi tulee muistaa vain yksi numero, johon soittaa IT-ongelmiin liittyen.

Saat halutessasi yhden koontilaskun, jossa on kaikki laitteet, kaikki lisenssit ja kaikki ylläpitomaksut, jotka voidaan erotella esimerkiksi yhtiöittäin tai kustannuspaikoittain. Näin kaikki laitteet ja niiden ylläpito hoituu helposti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.