Ricoh tulostus- ja toimistoratkaisut

Ricoh-yhteistyömme tavoitteena on odotustesi ylittäminen

Ricoh Finland Oy ja Wellbit ovat solmineet kattavan Ricoh-jälleenmyyntisopimuksen. Yhteistyö tarkoittaa Ricoh tulostin- ja toimistoratkaisujen myynnin vahvistumista ja laajenemista Suomessa usealla paikkakunnalla.

Laajat Ricoh-palvelukokonaisuudet Suomessa

Wellbitin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Porissa sekä Hämeenlinnassa. Wellbit palvelee näillä paikkakunnilla jatkossa kaikissa Ricohin tulostin- ja toimistoratkaisuihin liittyvissä myynti-, huolto- ja ylläpitoasioissa.

Wellbit on samalla Ricohin Corporate Partner, joka tarkoittaa mahdollisuutta tarjota yrityksille erittäin laajasti Ricohin tulostus-, toimisto- ja tuotantoliiketoimintaratkaisuja. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä kanssanne juuri teidän tarpeitanne vastaavat ratkaisut.

Ota yhteyttä


Ricoh Suomi jälleenmyyjänä ja kumppanina tarjoamme:

  • Ricoh-tulostimet sekä niiden ylläpidon ja huollot
  • Neuvottelu- ja dokumentinhallintaratkaisut
  • Tuotantoliiketoiminnan kokonaisuudet painoalalle
  • Kokonaisvaltaiset Ricoh-toimistoratkaisut
Erkki-Jussi Welling (Wellbit) ja Janne Tilli (Ricoh)

Markkinajohtajuus vahvistuu

”Toivotamme Wellbitin erittäin tervetulleeksi kumppaniksemme. Jälleenmyyntiverkkomme on uuden yrittäjän toimipisteiden määrän myötä merkittävästi vahvempi kuin aiemmin ja kattavuutemme koko maassa parempi”, toteaa Suomen yhtiön toimitusjohtaja Janne Tilli. ”Tämä sopii erinomaisesti strategiaamme palvella kattavasti kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita markkinassamme kautta maan.

​Empowering Digital Workplace -sanomamme mukaisesti kehitämme asiakkaidemme dokumenttien digitaalisia työnkulkuja sekä tehostamme tiedonhallintaa toimistoissa ja haluamme olla vahvimpia tässä markkinassa. Olemme nousseet myös kasvavavan digitaalisen neliväripainamisen markkinajohtajaksi Suomessa ja tuomme nyt portfolioomme lisää mielenkiintoisia laajaformaattiratkaisuja. Tähän toimiston ja tuotannon palvelukokonaisuuteen pystyy harva brändi Ricohin lisäksi”, lisää Tilli.

Katso video: “Ratkaisu voi löytyä yllättävän läheltä”

Tavoitteena odotusten ylittäminen

​”Ricoh oli meille houkuttelevin vaihtoehto Euroopan suurimpana alan toimijana. Tuotteet ja palvelut ovat erinomaiset ja ne on toteutettu asiakaslähtöisesti”, kehuu WB Solutions Oy:n toimitusjohtaja Erkki-Jussi Welling. ​

Wellbitin toimitusjohtajalla Wellingillä sekä yrityksen muilla pääosakkailla on pitkä ja vahva kokemus toimialalta sekä hyvä paikallistuntemus niiltä talousalueilta, joilla se nyt aloittaa toimintansa. ”Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset palvelussa ja työympäristöjen tehokkuuden lisäämisen ohella panostaa erityisesti asiakaskokemukseen”, kertoo Welling.Ricoh lanseerasi maaliskuussa erikoispainamisen FESPA-tapahtumassa Munchenissä sarjan tuotantoliiketoimintaan suunnattuja uusia laajaformaattiratkaisuja. Ricoh ilmoitti heinäkuussa myös merkittävän julkistuksen tiedonhallinnan ratkaisuihin ostamalla saksalaisen DocuWaren, yrityksen, joka tarjoaa mm. dokumentinhallinta- ja työnkulun automaatio-ohjelmistoja pilvipalveluina.

​DocuWare on alan markkinajohtaja, jonka kanssa Ricoh on jo pitkään toiminut strategisena partnerina. Tehdyn yrityskaupan myötä ratkaisut laajentavat palveluvalikoimaa toimiston tulostavien laitteiden dokumentinhallinnasta ja työnkuluista yritystason tiedonhallintaan sekä liiketoimintaprosessien digitalisointiin. ”Voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ratkaisuja”, Tilli jatkaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista Ricoh-ratkaisuista!

Ota yhteyttä