Neuvottelu- ja esitystekniikka

Neuvotteluratkaisut

Matkustaminen on kallista. Korkeatasoiset palaverit, joissa osallistujat ovat aidosti läsnä, ovat silti yksi parhaimmista tavoista neuvotella, suunnitella ja tiedottaa. Miksi et tarjoaisi parasta mahdollista vaihtoehtoa omalle henkilöstöllesi. Pyydä meiltä ehdotus teidän kokouskustannustenne karsimisesta hyvä kokoustunnelma säilyttäen.

Älykkäät kokousratkaisut

Älykkäät kokousratkaisut: Älykkäät kokousratkaisut tarjoavat sinulle mahdollisuuden kirjoittaa muistiinpanoja, korostaa haluamiasi kohtia, suunnitella uusia asioita ja lopuksi jakaa kaiken tiedon osallistujille automaattisesti. Ota kaikki irti sähköisistä palavereistasi ja anna meidän auttaa. 

Info- ja viestintäratkaisut

Kun haluat jakaa informaatiota käytävillä, ulkotiloissa, ikkunoissa jopa 24/7, niin tarvitset kirkkaat näyttöratkaisut älykkäällä ohjauksella, joka mahdollistaa personoidun informaation ohjaamisen näyttökohtaisesti. ​Kirkasta yrityskuvaasi – ota meihin yhteyttä!

Näytöt ja dataprojektorit

Näytöt ja Dataprojektorit: Pelkkään esittämiseen tarjoamme laajan valikoiman alan parhaita näyttöjä, dataprojektoreita ja niihin liittyviä lisävarusteita, kuten äänentoistoa, ohjausyksiköitä jne. Anna meidän auttaa sinua löytämään oikea kokonaisuus.