Vapautamme aikaanne tuottavampaan työhön

Digitaaliset ratkaisumme vievät liiketoimintasi prosessit uudelle tasolle

Näin sinulle ja työntekijöillesi jää enemmän aikaa tehdä sitä, mitä juuri te osaatte parhaiten.

Toteutamme laadukkaat ja personoidut digitaaliset ratkaisut yritystesi arkisten toimintojen ja prosessien parantamiseksi. Osaamme katsoa liiketoimintasi kokonaiskuvaa ja suunnitella yksilöllisesti teille parhaat kokonaisuudet.

Olemme valtuutettu Ricoh-yrityskumppani, joten erityisen hyviä olemme suunnittelemaan moderneja ja personoituja tulostus- ja dokumentinhallintaratkaisuja. Ratkaisumme pyrkivät tehostamaan yrityksenne toimintoja modernia teknologiaa ja digitaalisia ympäristöjä hyödyntäen. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään ympäristölle kestävämpiä ratkaisuja ja toimintatapoja.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä – keskustelemme mielellämme yrityksenne tarpeista ja suunnittelemme ​teille parhaat yksittäiset ratkaisut tai suuremmat palvelukokonaisuudet.

Tulostusratkaisut

Oikea tulostusratkaisu tarjoaa mahdollisuuden vähentää tai jopa lopettaa tulostaminen. Wellbit tarjoaa oikean tulostusratkaisun jokaisen yrityksen, yhteisön tai organisaation käyttöön.

Lue lisää tulostusratkaisuista >>

Neuvottelu- ja esitystekniikka

Toimivat neuvotteluratkaisut, fiksut info- ja viestintäratkaisut, laadukkaat näytöt ja dataprojektorit sekä älykkäät kokousratkaisut kirkastavat yrityskuvaasi.

​Lue lisää neuvottelu- ja esitystekniikasta >>​

Jättinäytöt

Jättiläismäinen näyttö talon seinällä on parhaimmillaan äärimmäisen tuottava mainoskanava. Jaa tietoa omista tuotteistasi ja palveluistasi tai myy tehokasta mainostilaa muille.

Lue lisää jättinäytöistä >>

Tuotantotulostus

Ricoh on tuotantotulostimien markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Kauttamme saat myös kokonaisuutta tukevat jälkikäsittelylaitteet. ja verkkokaupparatkaisut.

Lue lisää tuotantotulostuksesta >>

Dokumentinhallinta

Dokumentinhallintaratkaisut, älykkäät skannausratkaisut ja sähköinen allekirjoitus auttavat sinut nopeasti eroon lukuisista aikaa vievistä prosesseista. Autamme sinua tässäkin asiassa mielellämme.

Lue lisää dokumentinhallinnasta >>

Digitointipalvelut

Säilyttämisen arvoiset asiakirjat kannattaa digitoida ja metatiedottaa älykkäästi. Tällä vapautat paljon tilaa, nopeutat tiedon löytämistä ja otat merkittävän askeleen kohti täysin sähköisiä prosesseja.

​Lue lisää digitointipalvelusta >>

Painotöiden tilausjärjestelmä

Painotöiden tilausjärjestelmän kautta saat yrityksesi graafisen ohjeiston mukaiset tuotteet helposti ja edullisesti. Myös suuret kuvat, Roll-upit, banderollit, henkilöstölehdet, mainokset jne. Esimerkiksi kutsukortit päätyvät vastaanottajan käsiin. Kustannukset voidaan seurata tulosyksiköittäin.

Lue lisää painotöiden tilausjärjestelmästä >>

Työasemien ylläpito

​Jos haluat varmistaa mielenrauhasi työasemien toimivuuden ja tietoturvan osalta, anna niiden ylläpitovastuu meille. Vakioimme yrityksesi laitekannan, ylläpidämme niiden O365-palvelut ja huolehdimme tietoturvastanne. Ratkaisumme on ihanteellinen 10-45 käyttäjän ympäristölle.

Lue lisää työasemien ylläpidosta >>

Puhelinvaihdepalvelut

Työpäivä voi häiriintyä, kun oma tai toimiston puhelin soi hallitsemattomasti. Ratkaisussamme ammattilainen vastaa puhelimeen puolestanne. Hän ohjaa puhelun tarvittaessa oikealle henkilölle tai ottaa automaattisesti soittopyynnön. Henkilöiden vastuualueet ja saavutettavuus hallinnoidaan palvelua tukevalla ohjelmistolla.

Lue lisää vaihdepalvelusta >>

Videovalvontaratkaisut

Esimerkiksi työmaa-alueilla voidaan käyttää kuukausimaksullista palveluamme, jossa itsenäinen, ohjattavissa oleva kamera on suoraan yhteydessä palvelinkeskukseemme. Kaikki tieto on käytettävissä mistä tahansa, milloin tahansa ja tiedot on käsitelty GDPR:n vaatimusten mukaisesti. Kaikkiin kiinteisiin kohteisiin voimme toteuttaa monipuoliset valvontaratkaisut, joissa tieto on keskitetysti hallittavissa.

Lue lisää videovalvonnasta >>