Me olemme
Wellbit

Paremman  työelämän
asiantuntijat

Kun yrityksen päivittäiset toiminnot ovat suunniteltu ja toteutettu fiksusti, aikaa jää sille mikä on oikeasti tärkeää – elämälle. Olemme luotettava kumppanisi haasteiden ratkaisemisessa ja hyvän muuttamisessa paremmaksi. Katso nyt, miltä maailma näyttää Wellbitin silmin. 

Arvojemme mittaista asennetta

Arvostus

 

Pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta he pitävät huolta asiakkaistamme.

Yhteistyö

 

Olemme avoimia ja jaamme tietoa. Osallistamme ja teemme yhteistyötä menestyäksemme.

Intohimo

 

Tähtäämme korkealle laadussa, asiantuntemuksessa ja tuloksessa. Toimimme eettisesti ja pidämme lupauksemme.

Toimintatapamme

Wellbit on koonnut eri toimialueiden parhaat osaajat osaksi laajaa kumppaniverkostoa, jonka kautta asiakkaamme saavat aina tarvitsemansa palvelut kustannustehokkaasti ja huolettomasti. Me vastaamme kasvollisesti kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. 

Taistelemme tehokkaamman työn puolesta

Wellbitin perustamisen jälkeen heinäkuussa 2019 palveluihimme on luottanut jo useita satoja organisaatioita. Asiakkaidemme joukossa laaja kirjo toimijoita aina pörssiyhtiöistä kaupunkeihin ja tilitoimistoihin sekä koulutuskuntayhtymistä valmistavan teollisuuden yrityksiin. 

Tavoitteena odotustesi ylittäminen

Odotusten ylittäminen on jokaisen asiakkaamme kohdalla vilpitön tavoitteemme, ja siinä onnistumisesta kertovat meille annetut palautteet.

Tule meille töihin!

Uskomme, että tyytyväinen henkilökunta on menestyksemme tärkein tekijä. Siksi tarjoamme poikkeukselliset edut työhyvinvointiin, itsensä ja myyntiosaamisen kehittämiseen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen.

Meille töihin

Kumppanimme – 
tavoitteena odotustesi ylittäminen

Wellbit on samalla Ricohin Corporate Partner, joka tarkoittaa mahdollisuutta tarjota yrityksille erittäin laajasti Ricohin tulostus-, toimisto- ja tuotantoliiketoimintaratkaisuja. Ricoh Finlandin omistava Ricoh Europe kehittää jatkuvasti erilaisia palvelumalleja asiakkaidemme hyväksi – heidän kauttaan valikoimiimme tulevat mm. DocuWare-tiedonhallintaratkaisut, älylokerikot, esitys- ja infoteknologiaa, älykkäät tulostus- skannaus- ja capture-ratkaisut, Ricoh- ja Zebra-tulostusratkaisut, tilahallinnan ratkaisut ja monet muut arkeasi merkittävästi helpottavat asiat. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä kanssanne juuri teidän tarpeitanne vastaavat ratkaisut.

Evertech Oy on tietoturvan ja konesalipalveluiden ammattilainen, jonka tavoitteena on olla Suomen halutuin PK-yritysten pilvipalveluiden tuottaja.  

Riihisoft Oy on ohjelmistotalo, jonka osaajia yhdistää pohjaton kiinnostus teknologioihin. Riihisoftin kehittämä Riihicloud-palvelu tarjoaa erinomaisen alustan päätelaitehallintaan. 

Best of Breed on erikoistunut laajasti erilaisiin tulostuksenhallinnan palveluihin, sähköisten prosessien ohjaamiseen ja älykkäisiin skannaus- ja capture- (tiedonpoiminnan) ratkaisuihin. 

Avion Interactive on esitys- ja viestintäteknologian huippuammattilainen, jonka kanssa toteutamme älykkäitä neuvottelutilaratkaisuja ja muita esitystekniikan tarpeita.

Exertis on myös esitys- ja viestintäteknologian huippuammattilainen, jonka kanssa toteutamme älykkäitä neuvottelutilaratkaisuja ja muita esitystekniikan tarpeita.  

EET-Europarts on myös esitys- ja viestintäteknologian huippuammattilainen, jonka kanssa toteutamme älykkäitä neuvottelutilaratkaisuja ja muita esitystekniikan tarpeita.    

Seidatin älykkäällä esitysalustalla pystyt luomaan loistavia esityksiä, hallinnoimaan esityksiä ja analysoimaan esitysten käyttöä. Organisaatiosi ilme ja sanoma välittyvät haluamallasi tavalla esittäjästä riippumatta. 

Plusprintin kautta asiakkaamme saavat kaikki painopalvelut. Halutessasi saat käyttöösi organisaatiollesi räätälöidyn tilauskanavan, jossa kaikki painotuotteenne on helposti ja hallitusti tilattavissa graafisen ohjeistuksenne mukaisesti. 

PunaMusta toteuttaa vaativat digitointihankkeet, joissa paperilla, muovilla tai vaikka kirjoissa oleva alkuperäinen aineisto digitoidaan sähköiseen muotoon, metatiedotetaan oikeilla tiedoilla ja luovutetaan asiakkaalle asiakkaan omissa sähköisissä järjestelmissä käytettäväksi. 

Fordersin verkkokaupan kautta sinulla on mahdollista tilata kaikki toimistossa tarvitsemasi tarvikkeet, paperit, pienlaitteet, hygienia- ja terveydenhoitovälineet, kahvit ja muut tarjottavat, liikelahjat, työvaatteet ja vaikka mitä muuta. 

Rajobit on robotiikalla automatisoitavien prosessien ammattilainen. Heidän älykkäällä taustajärjestelmällään robotilla toteutettavat ratkaisut voidaan ottaa käyttöön kevyesti ja kustannustehokkaasti. Lähes kaikki manuaaliset näpyttelyä vaativat prosessit voidaan automatisoida. Helposti. 

Jaakola vastaa monitoimilaitteiden logistiikasta, esiasennuksista ja toimituksista asiakkaillemme. He toteuttavat myös elinkaaren loppupään palveluita, kuten monitoimilaitteiden kovalevyjen tietoturvallisen hävittämisen.

Pystymme toimittamaan kilpailukykyisesti käytännössä kaikki ICT-ympäristössä tarvittavat tuotteet halutuimmilta valmistajilta. Tärkeimmät tukkurimme ovat Also Oy, TD-Synnex (ex. Tech Data), Bluestar Nordics ja Turascandinavia.

Teille räätälöitävään verkkokauppaan voidaan vakioida juuri teidän tarvitsemanne tietokoneet, näytöt ja muut tarvitsemanne tuotteet. 

Tarjoamme käyttöösi pitkälle kehitettyjä rahoitusratkaisuja rahoituskumppaneidemme kautta. Kumppaneinamme on Siemens Financial Services, Tukirahoitus Oy (Nordea Finance) sekä Grenke Leasing.  

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Wellbit Business Club

Wellbit Business Club on yrityspäättäjien ja teknisten asiantuntijoiden verkosto, jonka tavoitteena on etsiä yhteisen innovoinnin ja oppimisen kautta optimaaliset tavat erilaisten liike-elämän tarpeiden toteuttamiseksi. Jos sinua kiinnostaa pohtia asioita ja kuulla myös muiden pohdintoja samasta aiheesta, niin saatat olla ihanteellinen jäsen Clubiimme. 

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!