Työasemat ja ylläpito

Työasemien vakioinnilla ja optimoinnilla on suuri merkitys henkilöstön tehokkuuteen, työtyytyväisyyteen ja tietoturvan toteutumiseen. Kun Wellbit pitää huolen työympäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan. Palvelullamme on ISO 27001 -sertifikaatti.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”Wellbitin kyky ymmärtää todelliset ongelmat ja konkretisoida niiden poistaminen helposti ymmärrettävään muotoon on jopa hämmästyttävän hyvä. Tämä oli ehkä paras ratkaisuesitys, jonka olen nähnyt”

Työn parempi toimintamalli

Palvelussamme kartoitamme nykyisen toimintaympäristönne laitteet (merkit, mallit, takuut yms.), ohjelmistot (lisenssit, päällekkäisyydet, todellisen käyttötarpeen), hallinnointitavat, tietoturvan ja kokonaisuuden kustannukset. Teemme ehdotuksen optimaalisesta toimintamallista, joka voi toimia esimerkiksi seuraavasti:

 

  • Käyttöönne annetaan teille personoitu tilausportaali/verkkokauppa, josta pystytte tilaamaan teille vakioidut laitteet ja niiden lisävarusteet
  • Laitteet toimitetaan käyttöönne esiasennettuina ja niiden ohjelmistokokonaisuudet jaetaan päätelaitehallinnan (Endpoint Management) kautta automaattisesti.
  • Laitteidenne kustannukset ohjautuvat sovituilla hinnoilla rahoituslimiittiin, josta saatte yhden koontilaskun sovitun laskutusvälin mukaisesti.
  • Kustannukset on luonnollisesti jaettu kustannuspaikoittain.
  • Kaikki päivitykset hoidetaan jatkossa automaattisesti ja eri käyttäjien tarvitsemat erikoisohjelmistot voi lisätä helposti työasemakohtaiseen valikoimaan.
  • Kaikki laitteet ovat jatkuvassa seurannassa ja niiden toiminnasta, tietoturvan tasosta ja lukuisista muista asioista syntyy automaattisia raportteja, joiden avulla ympäristöänne voidaan kehittää, optimoida ja turvata jatkuvasti. Palvelu voi tulla meidän kauttamme tai sitten te voitte itse hallinnoida laitekantaanne.
  • Erikseen sovittaessa palveluun on otettavissa käyttöön Help-Line-palvelut sekä paikanpäällä tapahtuvat ICT-tukipalvelut (näiden tarve minimoidaan pitämällä laitteistot täydellisesti ajan tasalla ohjelmistojen ja tietoturvan osalta).

Ratkaisun avainhyödyt

1

Käytössä aina optimaaliset ja tietoturvalliset laitteet

2

ei tuhlattua aikaa asennuksiin, ylläpitoon tai hankintaprosessiin

3

Kaikki tarvittavat päivitykset tehdään automaattisesti

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!