Tulostusratkaisut

Tavoitteemme on optimoida ja järkevöittää asiakkaidemme tulostusympäristöä. Tämä tapahtuu vakioimalla ja optimoimalla tulostusympäristö vastaamaan tämän päivän tarpeita.

Yhteistyömme tuloksena asiakkaallamme on toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”Annoimme tänä vuonna henkilökunnallemme joululahjaksi Wellbitin palvelut”

Tulosteesta tulokseen

Wellbit tarjoaa tulostusratkaisuja ulkoistettuna ja vakioituna yrityksesi tarpeiden mukaisesti kokonaisratkaisuna tai vaikka laite kerrallaan. Tavoitteenamme on auttaa vähentämään turhaa tulostamista ja minimoimaan käytettyä työaikaa, mikä säästää yrityksesi resursseja ja pienentää kustannuksia. Pitkällä tähtäimellä tavoitteenamme on auttaa yrityksiä siirtymään sähköiseen dokumentinhallintaan ja luomaan jopa täysin paperiton toimisto.

Ricohin Corporate Partnerina voimme tarjota yrityksille erittäin laajasti Ricohin laadukkaita tulostus-, toimisto- ja tuotantoliiketoimintaratkaisuja.

Ratkaisun avainhyödyt

1

Optimoinnilla ja vakioinnilla säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä

2

Nykyaikainen laitekanta minimoi tietoturvariskit

3

 kokonaan eroon paperista oikein valituilla palveluilla 

Tulostusratkaisumme sisältävät nämä osa-alueet

Oikein sijoitetut ja älykkäät monitoimilaitteet mahdollistavat ergonomisen ja viihtyisän työympäristön luomisen lisäksi tehokkaan turvatulostamisen, jolloin yksikään tuloste ei jää lojumaan laitteelle eikä arkaluontoisia asioita päädy väärien silmien nähtäväksi. Yrityksen kannalta turvatulostaminen vähentää myös hallinnoitavien laitteiden määrää, pudottaa tulostusmääriä sekä tarjoaa mahdollisuuden pienentää kokonaiskustannuksia. Samalla voidaan luoda perusta esimerkiksi älykkäille skannauspalveluille, joissa toiminnot perustuvat käyttäjän tunnistamiseen.

Älä tuhlaa aikaasi – laita laitteet töihin! Älykkäät tulostin- ja monitoimilaitteet tilaavat itse tarpeen mukaan väriaineet ja muut vaihdettavat moduulit, ilmoittavat huoltotarpeesta suoraan palvelun toimittajalle sekä päivittävät itse itsensä. Ei enää tulostuspalvelinta, käyttökatkoja tai turhaa hukkatehoa.

Toimivan digipainoympäristön luomiseksi tarvitaan ammattilaiskäyttöön tarkoitetut laitteet ja palvelut. Kauttamme saat kaikki markkinajohtaja Ricohin tehokkaat, suuren kapasiteetin tuotantotulostusjärjestelmät, jotka tarjoavat vaativan kysynnän ratkaisut niin painoalan ammattilaisille, kuin yritysten mainos- ja viestintäosastoille. Digipainoratkaisuissamme yhdistyvät ammattikäyttöön tarkoitettu tulostusjärjestelmä, viimeistelyratkaisut, verkkokauppa ja tuotannonohjausohjelmisto sekä niiden huolto ja ylläpito.

Tarratulostimien valikoimastamme löydät Zebran tuotantoympäristöjen tehokkaat tarrakirjoittimet pienempiin ja isompiin ympäristöihin. Laajat materiaalivalikoimat mahdollistavat tarrojen käytön myös erittäin haastavissa käyttökohteissa, kuten lämpötila- ja kemilaalirasituksessa. Tulostinta voi täydentää asemointiin tarkoitetuilla ohjelmistoilla, jolloin tarrojen ulkoasu on täysin räätälöitävissä. Wellbit tarjoaa myös Zebra-kirjoittimien huolto- ja tukipalvelut.

Näin toimimme

Yhteistyömme alussa selvitämme yrityksesi nykyisen toimintaympäristön, kuten laitekannan, käyttömäärät, tärkeimmät tulostettavat työt ja syyt tulostamiselle ja teemme selkeän kehitysehdotuksen. Parhaimman ratkaisun löytämiseksi pyrimme aktiivisesti kyseenalaistamaan tulostamisen tarpeen ja käymme läpi sähköisten tiedonhallinnan palveluiden roolia. Käyttöönoton yhteydessä huolehdimme kaikista vanhaan laitteistoon liittyvistä velvollisuuksista.

​Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä teille ihanteellinen kokonaisuus.

Ota yhteyttä

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!