Tietoturva

Kuinka pitkään sinun yrityksesi voisi toimia ilman taloushallinnon, tuotannonohjauksen tai jonkin kriittisen prosessin ohjaamiseen tarvittavaa järjestelmää? Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalveluiden avulla sinun ei onneksi tarvitse koskaan tietää vastausta.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”Kustannuksemme ovat pienentyneet ja tietoturvan taso on noussut merkittävästi. Wellbit on hyvä kumppanivalinta meille.”

Huoleton ja turvallinen arki

Wellbitin EVERProtect -ratkaisun avulla voit tunnistaa ja korjata oman ympäristösi haavoittuvuudet, suojata kriittiset palvelut, sekä havaita ja reagoida nopeasti IT-ympäristöösi kohdistuvaan uhkaan. Näin voit varmistaa myös ympäristösi nopean toipumisen mahdollisesta kriisistä.

Teemme halutessasi nykyisen ympäristösi tietoturvakartoituksen, johon kuuluu automatisoitu sovellusten penetraatiotestaus, haavoittuvuusskannaus, sekä uhkametsästys ja uhkatiedustelu. Tuloksena saat selkeän raportin ympäristösi tietoturvasta sekä mahdollisisesti löytyneistä haavoittuvuuksista.


Tarjoamme myös

 

  • Päätelaitteiden tietoturvavalvonta (XDR)
  • Verkon osien valvonta ja hallinta
  • Monitasoinen tunnistaminen ja laaja käyttövaltuuksien hallinta (PIM/PAM)

Ratkaisun avainhyödyt

1

Hyvin hoidettu tietoturva liiketoimintasi jatkuvuuden perustana

2

ei heikkoja lenkkejä
– Välty tietoturvahyökkäysten aiheuttamilta riskeiltä

3

ajantasainen tieto ympäristösi tapahtumista

Tietoturvaratkaisumme sisältävät myös nämä osa-alueet

Älylokerikot mahdollistavat kontaktittoman ja turvallisen tavaroiden vaihdon, noudon ja lähettämisen organisaatiossa. Keskitetyn ja älykkään käyttöoikeuksien hallinnan avulla voit seurata ja vaikuttaa siihen, kuka lokerikkojen sisältöön pääsee käsiksi. Ratkaisu soveltuu esimerkiksi tietoturvalliseksi sisäisen postin ratkaisuksi tai erilaisten arvokkaiden työvälineiden säilytykseen. Tuoteryhmä on uusi ja luovia käyttöratkaisuja syntyy jatkuvasti, kysy lisää asiantuntijaltamme!

Videovalvontaratkaisut toteutetaan aina toiveidesi mukaan ja tietosuoja-asetusten mukaisesti. Tallennettava ajanjakso sovitaan aina erikseen – suositus on vähintään kaksi viikkoa. Aineisto on käytettävissä, hallittavissa ja ohjattavissa esimerkiksi mobiililaitteelta. Videovalvontaratkaisut voidaan toteuttaa niin sisälle kuin ulos, myös hankalasti johdotettaviin kohteisiin. Ratkaisumme on suunnattu erityisesti työmaa-alueille ja asiakastapahtumiin.

Wellbit tarjoaa palvelun käyttöösi avaimet käteen -periaatteella asennettuna. Kuukausipohjainen hinnoittelumme sisältää myös ylläpito- ja tukipalvelut. Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!