Tiedonhallinta, sähköinen arkistointi ja sähköiset prosessit

Tiedon ja dokumenttien oikea-aikainen saatavuus ja oikeuksien hallinta on kokonaisuus, joka toteutuu useissa yrityksissä nykyisellään verkkolevyjen avulla – jos ollenkaan. 

Huonosti tallennetun tiedon etsiminen on paitsi aikaa vievää, myös ongelmallista tietoturvan kannalta. Wellbit tuo tehokkaan ja turvallisen ratkaisun keinoälyä hyödyntävän metatietopohjaisen tiedonhallinnan ohjelmistokokonaisuuden, DocuWaren avulla.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”On jopa hämmentävää, miten helposti Wellbit otti haltuunsa konsernimme tiedonhallinnan ja siihen liittyvät monimutkaisetkin prosessit. Nyt sähköinen allekirjoituskin on automaattinen osa kokonaisuutta, eikä erillinen irrallinen palanen.”

Tehokkaan arjen avaimet käteen

Järjestelmän käyttöönottoprosessi on suunniteltu asiakkaamme kannalta yksinkertaiseksi ja vaivattomaksi. Käymme yhteisissä palavereissa läpi yrityksen tiedonhallinnan haasteet ja nykytilan, jonka perusteella esitämme ratkaisuehdotuksen. Projekti ei tässä vaiheessa vaadi syvää järjestelmätuntemusta, mutta yrityksen prosessien ja työnkulkujen tuntemus on eduksi. 

Käyttöönottovaiheen suoritamme avaimet käteen -periaatteella. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan yrityksesi jo olemassa olevia toimintamalleja ja -tapoja ja rikastamme niitä taustalla toimivilla älykkäillä ratkaisuilla. Uusi järjestelmä voi olla yrityksesi käytössä jo muutaman päivän kuluttua.

Ratkaisun avainhyödyt

1

Tärkeät tiedot haltuun käyttäjäystävällisemmin kuin koskaan

2

Liiketoimintasi prosessit tehokkaasti sähköistettyinä

3

luotettava tietoturvaRatkaisu maksaa itsensä nopeasti takaisin  säästyneenä työaikana 

Tiedonhallinnan ratkaisumme sisältävät nämä osa-alueet

Tehokkaalla sisällönhallinnalla varmistat, että tarjoukset, sopimukset sekä muut tärkeät dokumentaatiot syntyvät helposti ja vastaavat aina yrityksesi tahtotilaa. Ratkaisumme avulla esimerkiksi erilaiset sopimukset voidaan synnyttää muutamalla valinnalla, kohdentaa oikeille osapuolille ja siirtää sähköisen allekirjoituksen jälkeen sopimusarkistoon. Sopimuksen sisällöstä voidaan poimia olennaiset asiat automatisoidusti myös projektihallintaan tai muuhun jatkokäsittelyyn.

Prosessien automatisoinnilla voi parhaimmillaan säästää valtavasti henkilöstökuluissa, mutta niiden hyöty on osoitettavissa myös virheettömyyden, käytettävyyden ja jäljitettävyyden kautta erityisesti sellaisissa toistuvissa prosesseissa, joissa ihmisen työ ei tuota mitään lisäarvoa – kustannuksia kylläkin. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet projektien automatisointia muun muassa rekrytoinnissa, henkilöstötoiminnoissa sekä sopimusasioinnissa. 

Älykäs skannaus palvelee yrityksen henkilöstöä päivittäisessä arjessa. Henkilökohtaiseen tunnisteeseen yhdistetty ohjelma mahdollistaa muun muassa sopimusten sekä asiakirjojen skannauksen ja siirron valittuun tiedostosijaintiin oikealla tavalla metatiedotettuna ja nimettynä helposti ja nopeasti.

Digitointipalvelut vievät yrityksesi lähemmäs täysin sähköisiä ja sujuvia prosesseja. Autamme sinua siirtämään erilaiset arkistot ja sopimukset, tarjoukset, projektidokumentit, kirjanpitoaineistot ja muut materiaalit turvallisesti sähköiseen muotoon sekä hävittämään alkuperäiset kopiot. Digitaalisten asiakirjojen tietoturvallinen säilyttäminen on helpompaa, eikä niiden asianmukainen hävittäminen maksa mitään. Digitointi siis tekee paitsi arjestasi sujuvampaa, myös säästää sinulta rahaa!

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!