Rahoitusratkaisut

Kohdenna pääomasi sellaisiin asioihin, joiden arvo voi nousta: osta osakkeita, liiketoimintoja tai palkkaa oikeita ihmisiä – älä vanhenevaa toimistotekniikkaa. Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”Ennen meillä oli omia ja vuokralaitteita hieman erilaisilla käytännöillä. Nyt laitekantamme on yhdenmukaistettu ja kaikki on vuokralla. Wellbit antaa erittäin hyviä neuvoja toiminnan kehittämiseen”

Kehity ja kasva joustavammin

Suomalaiset omistavat asioita mielellään. Yrityksissä saatetaan ostaa tietokoneet, monitoimilaitteet, palvelimet, näytöt ja monet muut tietotekniset työkalut omiksi, koska niin on aina tehty. Meillä on parempi ehdotus.

Yrityksen ei kannata sitoa pääomiaan teknologiaan, jonka arvo romahtaa välittömästi käyttöönoton jälkeen. Teknisistä ratkaisuista kannattaa maksaa samassa tahdissa, kuin niistä saadaan hyötyä liiketoimintaan – kuukausittain. 

Rahoituskumppaniemme kautta löydät kaikki modernit rahoitusratkaisut limiittisopimuksista laajoihin käyttövuokrauskokonaisuuksiin, joissa kaikki ylläpito- ja tukipalvelut on sisällytetty yhteen laskuun pääomien kanssa. Tämä malli minimoi käsiteltävien laskujen määrän ja helpottaa valtavasti budjetointia.

Kun haluat vapauttaa pääomia jo tekemistäsi investoinneista, on ”Sale and Lease Back”-malli erinomainen vaihtoehto.

Ratkaisun avainhyödyt

1

vapauta

pääoma ydinliiketoimintaan

2

ei rasitusta taseelle

3

 helpotusta budjetointiin 

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!