Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti. Yhteistyössä EverTechin kanssa Wellbit tarjoaa yrityksesi käyttöön energiatehokkaat konesalipalvelut joko kokonaan pilvipalveluna tai omaa rautaanne hyödyntäen.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme suusta

”Myyjät yleensä ylimyyvät, mutta alitoimittavat. Täytyy sanoa, että Wellbitin toteutus oli paljon parempi, kuin osasimme kuvitellakaan"

Työn parempi toimintamalli

Erinomainen pilvipalvelu on nykyaikaisen ja tehokkaan yrityksen kivijalka. Wellbitin TIER-3 -tason palvelinkeskuksissa on huomioitu erityisesti tietojen saatavuus ja tietoturva. 

Tietojen jatkuva saatavuus on varmistettu älykkäällä varavoimajärjestelmällä sekä kahdentamalla kaikki kriittiset järjestelmäkomponentit ja tietoliikenneyhteydet. Palvelun tietoturva on varmistettu osin fyysisin (palvelinkeskustilat), teknisin (palomuuri ja IPS-laitteistot) ja hallinnollisin (ITIL, ISO27001 ja PCI DSS parhaat käytännöt) menetelmin.

Ratkaisun avainhyödyt

1

Tietosi turvallisesti Suomessa

2

ei piilokuluja – Maksat vain käyttämästäsi kapasiteetista

3

Nykyisen aineistosi siirto toteutetaan veloituksetta

Meiltä löydät aikasi arvoiset ratkaisut

Tiedonhallinta

Tiedonhallinta

Wellbitin tiedonhalllinnan, sähköisen arkistoinnin ja sähköisten työnkulkujen ytimenä on keinoälyä hyödyntävä metatietopohjainen DocuWare-ohjelmistokokonaisuus.

Tulostus

Tulostus

Toimiva, tietoturvallinen ja kokonaistaloudellinen ulkoistettu tapa tulostaa ja skannata tarpeelliset paperidokumentit.

Tietoturva

Tietoturva

Wellbitin EVERProtect tietoturva- ja kyberturvapalvelut pitävät arkesi huolettomana ja turvallisena.

Neuvottelu ja info

Neuvottelu ja info

Varmista, että niin etänä kuin läsnäkin toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus henkilöstöllesi ja asiakkaillesi

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Pilviympäristö mahdollistaa erittäin kustannustehokkaat palvelut ketterästi, sääntöjenmukaisesti ja tietoturvallisesti.

Työasemat ja ylläpito

Työasemat ja ylläpito

Kun Wellbit pitää huolen työmpäristönne jatkuvasta ajantasaisuudesta ja toimivuudesta, jää sinulle ja henkilöstöllesi aikaa parempaan

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka

Siirtyvätkö teilläkin vielä tiedot järjestelmästä toiseen ihmisen näpyttelemänä? Ota yhteyttä, niin päästetään henkilöstö arvokkaampiin hommiin.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Wellbitin verkkokaupasta löydät kaiken toimistosi tarpeisiin aina värikaseteista hygieniatuotteisiin, liikelahjoihin ja kahvipöydän antimiin saakka. 

Rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut

Wellbit auttaa sinua löytämään oikean rahoitusratkaisun, joka palvelee organisaatiosi kehittymistä ja tavoitteita optimaalisesti.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!