Ajankohtaista

Wellbitillä ollaan ilolla vastuullisia!

Pyrimme varmasti kaikki toimimaan parhaamme mukaan, eli vastuullisesti. Näin toimimme myös Wellbitillä. Seuraavissa kolmessa blogikirjoituksessamme pureudumme vastuullisuuteen Wellbitin näkökulmasta eri teemojen kautta. 

 

Ensimmäisessä kirjoitelmassamme avaamme sosiaalista vastuullisuutta Wellbitin arjessa. Aihe on valtava, joten teemme tässä hetkessä muutaman tärkeän noston aiheesta.

Lue lisää

WELLBIT TÄYTTI NELJÄ VUOTTA - AJATUKSIA KASVUSTA JA KEHITTYMISESTÄ

Wellbit juhli juuri 4-vuotissyntymäpäiviään!

4-vuotiaat kävelevät jo tukevin jaloin, kyselevät, ovat kiinnostuneita kaikesta ja kaikista ja ovat herkeämättä tärkeiden töiden touhuissa. Samalla elämä alkaa saada aidosti suuntaa ja oma tahto kasvaa koko ajan. Näin on käynyt Wellbitillekin ja me kaikki wellbittiläiset olemme ylpeitä siitä! 

Referenssivideo: Wellbit ja Winnova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta sekä monipuolista täydennyskoulutusta eri aloille. Yhteistyö Wellbitin kanssa on auttanut Winnovaa saavuttamaan toiminnan tehostamiseen liittyvät tavoitteensa vähentämällä merkittävästi esimerkiksi paperitulosteiden määrää ja niistä koituvia kustannuksia. 

Referenssivideo: Wellbit ja Raumaster

Raumaster ja Raumaster Group tekee materiaalinkäsittelyjärjestelmiä energia-, sellu- ja paperiteollisuuteen. Wellbit tuottaa Raumasterille huollot ja laitteet sisältävän monitoimilaiteympäristön lisäksi turvatulostus- ja skannauspalvelun. 

Erkki-Jussin videoblogi: Hyvän asiakaskokemuksen merkitys

Tavoitteenamme ovat pitkät ja menestyksekkäät asiakassuhteet sekä syvä molemminpuolinen luottamus. Panostamme vahvasti kaupankäynnin, toimitusten, jatkohoidon sekä tyytyväisyyden seurantaan, ja pidämme tiukasti kiinni lupauksistamme.

Erkki-Jussin videoblogi: Sopivatko ostamasi palaset yhteen?

Hankintojen liiallinen hajauttaminen voi johtaa kokonaiskuvan hämärtymiseen: mitä olimmekaan tekemässä ja mitä sillä oli tarkoitus saavuttaa? Kanssamme tiedät aina saavasi laitteet ja järjestelmät, jotka sopivat yhteen ja toimivat optimoidulla tavalla.

Erkki-Jussin videoblogi: Laitteita ei kannata omistaa

Laitteita ei kannata omistaa. Kumppaninamme saat kaiken tarvitsemasi ennakoitavaan kuukausihintaan. Näin vapautat suuren osan IT-infraan sidotusta pääomasta takaisin yritystoiminnan kehittämiseen ja pidät laitekannan ajan tasalla. 

Erkki-Jussin videoblogi: Muista kuunnella hullua myyntimiestä

Avainhenkilökuntamme on ollut mukana IT-alan kehityksessä jo yli 20 vuoden ajan. Pitkäkestoisen menestyksen avain on jatkuva uusiutumiskyky. Hyödynnämme alan toimivimmat ratkaisut ensimmäisten joukossa ja jaamme tiedot kanssasi.

Tiedonhallinnan rooli eri organisaatioiden menestykselle kasvaa

Onko eri lähteissä olevaa tietoa vaikea hallita? Aiheuttaako tiedon siirtyminen eri kohteiden välillä turhaa työtä ja harmaita hiuksia Ovatko työntekijät kuormittuneita ja olisi tarve tehdä enemmän? Huolettaako tietoturva? Ovatko työkalut ja eri ohjelmistot hankalia ja monimutkaisia käyttää?

Wellbit Business Club

Wellbit Business Club on yrityspäättäjien ja teknisten asiantuntijoiden verkosto, jonka tavoitteena on etsiä yhteisen innovoinnin ja oppimisen kautta optimaaliset tavat erilaisten liike-elämän tarpeiden toteuttamiseksi. Jos sinua kiinnostaa pohtia asioita ja kuulla myös muiden pohdintoja samasta aiheesta, niin saatat olla ihanteellinen jäsen Clubiimme. 

ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla Wellbitin ratkaisuista lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!