Helpota etätyöskentelyä interaktiivisilla neuvotteluratkaisuilla

Toimivat etätyöratkaisut tuovat ihmiset lähelle välimatkasta huolimatta

Etäneuvottelut säästävät kaikkien aikaa, vähentävät turhaa matkustamista ja voivat silti tarjota lähes saman kokemuksen, kuin tapaaminen kasvotusten.  

Etätyö on työtä, joka tehdään kiinteän toimiston ulkopuolella. Sen hyödyntämismahdollisuudet ovat kasvaneet valtavasti tietoteknisen kehityksen myötä ja parhaimmillaan ihmisellä on käytettävissä kaikki samat palvelut, kuin työpaikallaan. Yksinkertaisimmillaan tämä on toteutettavissa vaikkapa Teams-palaverin muodossa. Jos jossain paikassa on läsnä useampia henkilöitä, on syytä panostaa videoneuvottelujärjestelmään.


Interaktiivinen
videoneuvottelu markkinoiden parhailla alustoilla

​Videoneuvottelussa etänä mukana oleva kollega on pahimmillaan kuitenkin vain kuvake tietokoneen ruudulla ja satunnainen ääni kuulokkeissa. Esimerkiksi neuvottelutilassa spontaanisti tehdyt piirrokset eivät välttämättä välity lainkaan etänä mukana oleville.

Jos haluat mahdollistaa kaikkien aktiivisen osallistumisen, kannattaa panostaa esimerkiksi interaktiivisiin valkotauluihin, jotka mahdollistavat kaikkien luonnosteluiden jakamisen kaikille osallistujille. 

Työnantajan kannattaa kuitenkin varmistaa, että etänä toteutettu palaveri on innostava ja sitouttava kokemus kaikille. Eri puolilla olevat tiimit voidaan koota tekniikan avulla ”yhteen pöytään”, jossa jokainen näkee toisensa ja pystyy havainnoimaan ihmisestä myös kehonkielen.

Tällöin käytössäsi on esimerkiksi O365-kokonaisuuteenne liitetty interaktiivinen videoneuvottelujärjestelmä, joka paketoi kaikki edellä kuvatut asiat yhteen ja antaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Helposti

Pexip videoneuvottelujärjestelmä:

Mikäli haluat vain panostaa virtuaalisiin työskentelytiloihin käytössä olevista laitteista tai alustoista välittämättä, niin ota käyttöösi Pexipin tuottama laadukas ja globaali videoneuvottelualusta, johon saat tukea suomeksi Ricohin asiantuntijoilta. ​

  • Avaamme sinulle uuden virtuaalineukkarin 8h vasteajalla
  • Pexip ei ole Skypen/Teamsin korvaaja, vaan toimii yrityksissä näitä täydentävänä palveluna
  • Laaja tuki eri päätelaitteille (mm. puhelu, selain, PC/Mac-sovellus, videoneuvottelulaitteet kuten Cisco ja Poly, iOS/Android-sovellus)
  • Mahdollistaa myös kertakäyttöiset linkit (One Time Room)
  • Max 100 osallistujaa + YouTube Stream
  • Suunniteltu videoneuvotteluun (toisin kun Teams), palvelussa on laadun takaamiseksi dedikoitu verkko