Älykäs sähköinen tiedonhallinta tuo tehokkuutta tekemiseen

Tiedon- ja dokumentinhallinta

​Tiedonhallinnan merkitys kasvaa vauhdilla. Monessa organisaatiossa tietoa on eri verkkokansioissa, pilvipalveluissa, henkilökohtaisilla työasemilla, sähköposteissa sekä erilaisissa tuotannollisissa ja taloushallinnollisissa järjestelmissä.

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) asettaa huomattavan paljon lisävelvoitteita tiedon oikeaan säilyttämiseen.

Jos haluat saada dokumenttisi ja erilaiset automatisoidut tiedonhallinnan prosessit ja työnkulut hallintaan helposti ja kevyellä käyttöönottoprojektilla, niin ratkaisusi on Docuware. Pyydä esittelyaikasi meiltä.

Skannausratkaisut

Jos prosesseissasi käsitellään vielä paperisia dokumentteja, autamme sinua siirtämään ne suoraan dokumenttien hallintaohjelmistoosi metatiedotettuina. Näin ne löytyvät jatkossa helposti.

Samanlainen työnkulku voidaan toteuttaa melkein mihin tahansa nykyaikaiseen järjestelmään. Dokumenteista voidaan tunnistaa lennossa päivämäärät, numeroinnit, eurot, sosiaaliturvatunnukset yms. ja niiden ohjaus ja jatkokäsittely voi olla täysin automatisoitu. Parhaimmillaan voimme vapauttaa valtavasti aikaa ja varmistaa täysin oikean käsittelyn – automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Kun otat käyttöösi sähköisen allekirjoituksen, pääset erittäin nopeasti eroon lukuisista paperisista, aikaa vievistä prosesseista. Viimeistään tällöin paperisten dokumenttien tarve katoaa lopullisesti. Autamme sinua tässäkin asiassa mielellämme.

Haluatteko tekin siirtyä vaivattomaan, ekologiseen ja aikaa säästävään dokumenttien hallintaan?

Ota yhteyttä ja kysy lisää dokumenttien hallinnasta. Autamme mielellämme suunnittelemaan juuri teille parhaat ratkaisut.

Ota yhteyttä