Älykäs dokumentinhallinta

Dokumentinhallintaratkaisut

​Ricoh osti 7/2019 globaalin dokumentinhallintayrityksen Docuwaren, joka on toiminut Ricohin strategisena kumppanina jo aikaisemmin. Docuware on saanut erinomaisia arvioita puolueettomilta testilaitoksilta. Jos haluat saada dokumenttisi hallintaan helposti ja kevyellä käyttöönottoprojektilla, niin ratkaisusi on Docuware.

Älykkäät skannausratkaisut

Jos prosesseissasi käsitellään vielä paperisia dokumentteja, niin autamme sinua siirtämään ne suoraan dokumentinhallintajärjestelmääsi metatiedotettuina. Näin ne löytyvät jatkossa helposti. Samanlainen työnkulku voidaan toteuttaa melkein mihin tahansa nykyaikaiseen järjestelmään. Dokumenteista voidaan tunnistaa lennossa päivämäärät, numeroinnit, eurot, sosiaaliturvatunnukset yms. ja niiden ohjaus ja jatkokäsittely voi olla täysin automatisoitu. Parhaimmillaan voimme vapauttaa valtavasti aikaa ja varmistaa täysin oikea käsittely. Automaattisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Kun otat käyttöösi sähköisen allekirjoituksen, pääset erittäin nopeasti eroon lukuisista paperisista, aikaa vievistä prosesseista. Autamme sinua tässäkin asiassa mielellämme.