Wellbitin syntytarina

Lähes 22 vuotta sitten hyppäsin upseerin uralta suureen tuntemattomaan kopiokonemaailmaan. Tänä aikana tekninen kehitys on ollut todella huimaa, ja olen onnekseni päässyt näkemään sen hyvin läheltä. Olen päässyt tutustumaan maailman johtaviin tutkimuslaitoksiin ja nähnyt omin silmin, miten tulevaisuuden ratkaisuja synnytetään ja tuodaan markkinoille.

Uskon jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen. Uskon myös siihen, että kaikkea tekemistä voi ja pitää kyseenalaistaa jatkuvasti. Urani aikana olen ohjannut asiakkaani analogisista kopiokoneista digitaalisiin monitoimijärjestelmiin. Olen pyrkinyt poistamaan manuaaliset työvaiheet ja siirtämään paperiset prosessit mahdollisimman pitkälle sähköistetyiksi.

Olen auttanut suuria organisaatioita luopumaan kokonaan omista painatuskeskuksistaan ja sadoista, jopa tuhansista turhista tulostimista. Rahoituksen mahdollisuudet ovat olleet käytössäni koko urani ajan. Uskon vahvasti siihen, ettei mitään nopeasti vanhenevaa teknologiaa kannata ostaa: on viisaampaa maksaa kuukausittain saadusta hyödystä.

Olen päässyt ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia tarjoamalla täysin ulkoistettuna palveluna sitä, mitä moni on kuvitellut tekevänsä aina itse. Olen panostanut siihen, että asiakkaani ovat saaneet investoinneistaan kaiken hyödyn irti. ”Tulen kouluttamaan teitä aina, kun kehtaatte pyytää. Ja toivon teidän pyytävän mahdollisimman usein.” Tämä on periaate, jota olen noudattanut jopa esimiesten kielloista huolimatta. Tyytyväinen asiakas on mielestäni paras kannustin itsensä kehittämiseen.

Urani on koostunut monesta erittäin mielenkiintoisesta vaiheesta, joissa olen päässyt kuulemaan Suomen johtavien organisaatioiden edustajien näkemyksiä ja toiveita siitä, miten alamme palvelut hoidettaisiin ihannemaailmassa.

Olen päässyt toimimaan myös sisällön-, tiedon- ja brändinhallintaan sekä automaattiseen metatiedottamiseen erikoistuneen ohjelmistoyhtiön toimitusjohtajana. Keinoäly ja muut globaalin markkinan seuraavat jättimäiset askeleet tulivat myös tutuiksi. Tuolloin pääsin neuvottelupöytiin, joissa oli mukana Suomen TOP100-organisaatioiden lisäksi kansainväliset toimijat. Yksi tuon taipaleen kohokohdista oli lähes vuoden pituinen hanke UCLA:n kanssa USA:n ohjelmistomarkkinoiden tutkimiseksi ja liiketoimintasuunnitelman rakentamiseksi.


Wellbitin idea

Wellbit perustettiin, koska uskon pystyväni tarjoamaan paljon parempaa asiakaskokemusta ja merkittävämpiä hyötyjä asiakkailleni uusien kumppanieni kanssa.

Maailma muuttuu kiihtyvään tahtiin, eikä uusien asioiden hoitaminen vanhojen menetelmien avulla hyödytä ketään. Uusia asioita pitää tehdä uusin menetelmin. Ketterästi, tehokkaasti ja jatkuvasti kehittyen.

Haluamme yllättää asiakkaamme, sinut, positiivisesti. Niin positiivisesti, että haluat suositella meitä liiketuttavallesi. Haluamme tuottaa sinulle ja organisaatiollesi todellista hyötyä, joka mahdollistaa liiketoimintasi kasvamisen. Toisin sanottuna haluamme poistaa kasvun esteet asiakirjahallinnan ja viestinnän alueilta.

Toimimme Hämeenlinnan, Jyväskylän, Porin, Seinäjoen, Tampereen ja Turun talousalueilla. Henkilöstömme on tarkkaan valikoitu ja he jakavat saman intohimon kanssani – me kaikki haluamme ylittää odotuksesi ja yllättää positiivisesti.

Kokeile – ota yhteyttä.  

Ystävällisin terveisin
Erkki-Jussi, toimitusjohtaja ja asiakaspalvelija