Uusi avainasiakaspäällikkömme Ville-Veikko Laaksonen painaa kaasun pohjaan

Miltä tuntuu, kun yrityskulttuuri tukee jatkuvaa kehittämistä ja verkostoitumista? Tiedätkö tunteen?

Minä tiedän.

3.8.2020 oli useammallakin tapaa erinomainen päivä. Nimittäin tuona päivänä aloitin Wellbit:in remmissä ja
sattuipa olemaan vielä syntymäpäiväni.

Alkuvuodesta tai keväälläkään en olisi uskonut, jos joku olisi sanonut minun aloittaneen uuden uran IT-
ratkaisuita konsultoivalla otteella tarjoavassa yrityksessä. Eihän nyt mikään IT-alalla toimiva yritys palkkaa
täysin alan ulkopuolelta ketään. Varsinkaan sellaista henkilöä, joka avoimesti on kehunut olevansa
alanvaihtaja…

Sattuipa kuitenkin niin, että hakuprosessin aikana useampaan otteeseen kehuttiin minun työhistoriaani. On
tämä Wellbit aivan uskomaton firma. Harva yritys näkee alan ulkopuolelta tulevassa ihmisessä kaiken
potentiaalin! Kiitos Erkki-Jussi!

Wellbit avainasiakaspäällikkö Ville-Veikko Laaksonen nauttii olostaan uudessa työssä.

Miksi olen tässä nyt?

Minä aloitin Wellbit urani siis elokuun alussa. Koko urani ajan olen myyntiä tehnyt, mutta halusin yritykseen, jonka tärkein ajatus on ylittää asiakkaiden odotukset. Eniten kiehtoo tässä työssä modernin palvelukokonaisuuden ja jatkuvasti kehittyvän maailman yhdistyminen. Iso plussa menee sille, että minunlainen vahvasti verkostoituva ja sosiaalinen ihminen saa vapaasti toteuttaa itseään.

Olihan tämä ihan aluksi melkoinen tiedon pyörremyrsky. Fiilis oli kyllä erittäin korkealla alusta lähtien ja positiivisella tavalla kuume nousee koko ajan. Olen saanut siitä selvän käsityksen, että Wellbit:in suurin menestystekijä on intohimolla asiakkaiden asioihin keskittyvä asenne. Pyrimme aina erottautumaan kilpailijoista markkinoiden laajimman palvelukokonaisuuden, erinomaisen asiakaspalvelun ja rautaisen ammattitaidon avulla. Pystymme saamaan aikaan useasti sen kuuluisan WOW-reaktion asiakkailtamme.

Varsinais-Suomen kasvattina Ville-Veikko lupaa levittää Wellbit:in ilosanomaa niin sanotusti jalka kaasulla. Yhtenä tavoitteena on kasvattaa tunnettuutta nykyaikaisen myynnin keinoilla eli laittamalla omaa kroppaa likoon. Verkostoituminen ja esillä oleminen on hänelle kunnia-asia, tähän löytyy takuulla aikaa jatkossakin. Alueena Varsinais-Suomi on lähellä sydäntä, onhan hän lähes koko ikänsä näillä seuduilla asunut. Satakunta myös on tullut tutuksi, varsinkin aina rakas Rauma.

Nykyaikaisen myynnin nimeen vannovana ihmisenä haluan näyttää firman sisällä porukalle, asiakkaille ja yleisesti bisnesmaailmalle kuinka myyntiä ja asiakkaiden auttamista voidaan tehdä uudella tavalla. Wellbit on antanut minun toteuttaa itseäni luonnollisena verkostoitujana ja omistava nelikko antaa tästä myös suoraa kiitosta. Olen varma siitä, että saan vietyä meidän firmaamme eteenpäin käyttämällä vahvasti omassa toiminnassani Social Sellingin keinoja.

Loppuun on vain todettava, että nyt on aika painaa kaasu pohjaan. Meillä on käsissämme niin voittava kokonaisuus, joka yksinkertaisesti pitää saada asiakkaille tietoon. Yksinkertaisesti me pystymme olemaan luotettavin ja paras kumppani jokaisella alueella, jolla toimimme.

Minä lupaan tehdä kaikkeni, että tavataan ja lähdetään kulkemaan yhteistä polkua eteenpäin.

Yhteistyöterveisin,
Ville-Veikko Laaksonen

ville-veikko.laaksonen@wellbit.fi
045 276 1799, puhelut tai Whatsapp
linkedin.com/in/villaak, laita Connect-pyyntöä ja verkostoidutaan!
Löydät minut myös Facebookista ja Instagramista.