Asiakas- ja työntekijäkokemus kulkevat käsi kädessä

Jostain syystä monet yritykset vertailevat omia toimintojaan saman toimialan kilpaileviin yrityksiin. Helposti unohtuu, etteivät asiakkaat kovinkaan usein tee tuollaista vertailua. Asiakas vertaa toimintaa kaikkiin niihin kokemuksiin, joita hänellä on.

Omia toimintoja pitäisi uskaltaa tarkastella ns. ”puhtaalta pöydältä.” Eli, jos tulisin tähän markkinaan tässä hetkessä, niin miten asiakkaat odottavat kyseisen palvelun toimivan? Mihin he vertaavat sitä? Haluavatko he käyttää tähän aikaansa, vai haluavatko he vain, että se toimii sovitulla tavalla? Voiko toimitus tapahtua summittaisesti, vai haluaako asiakas tänä päivänä tietää tarkalleen, koska se tapahtuu? Jos olemme sopineet, että palvelu on jatkuvaa ja toimii automaattisesti, niin kuinka monta kertaa homma saa mennä pieleen?

Onnistunut työntekijäkokemus on yrityksesi paras edustaja

Nykyään voidaan seurata ja valvoa kaikkea. Välillä tuntuu, että tietyt toimijat mielellään kertovat heilläkin olevan viimeisin äly tekemisessä. Totuus saattaa yllättää – sillain väärällä tavalla.

Työntekijäkokemusta ei saa unohtaa tässä aiheessa. Jos yrityksen työntekijät joutuvat kertomaan valkoisia valheita ja paikkaamaan jatkuvasti järjestelmien puutteita, niin jossain vaiheessa malja keikahtaa yli. Yhdelläkään palvelua tarjoavalla organisaatiolla ei voi olla varaa jättää toteutus säälittävän ja naurettavan rajamaille. Palvelua ei ole automatisoitu, jos sitä tekevät ihmiset täysin manuaalisesti alkeellisin välinein. Ja kun se malja keikahtaa, niin silloin asiakaskin näkee totuuden.

Meidän tavoitteenamme on luoda aivan uudet standardit erinomaiselle palvelulle omalla toimialallamme.
Haluamme yllättää sinut, asiakkaamme, positiivisesti. Niin positiivisesti, että haluat suositella meitä liiketuttavallesi ja kerrot meistä myönteiseen sävyyn esimerkkejä hyvästä palvelusta.

Haluamme tuottaa sinulle ja organisaatiollesi todellista hyötyä, joka mahdollistaa sinun liiketoimintasi kasvamisen. Toisin sanottuna haluamme poistaa kasvun esteet asiakirjahallinnan ja viestinnän alueilta.

Toimimme Hämeenlinnan, Jyväskylän, Porin, Seinäjoen, Tampereen ja Turun talousalueilla. Henkilöstömme on tarkkaan valikoitu ja he jakavat saman intohimon kanssani – me kaikki haluamme ylittää odotuksesi ja yllättää positiivisesti.

Kokeile – ota yhteyttä!